Maxell Bass13 vezetéknélküli fülhallgató

Aktívan élsz, akár beltérben, akár kültérben, és jólesik a mozgáshoz a zenei motiváció?

Az új Maxell BASS13 vezetéknélküli fülhallgatókat Neked fejlesztettük ki. Ezeket a vezetéknélküli fülhallgatókat arra terveztük, hogy a zenehallgatás mellett átérezd a zene által keltett érzelmeket is.

A fülhallgató, mellyel élvezet a zenehallgatás az aktív, sportos életmód közben is.

Tulajdonságok

Hosszantartó zenehallgatás aktív életmódhoz fejlesztve 

A megnövelt akkumulátor kapacitásnak köszönhetően egy feltöltéssel akár 6 óra zenehallgatást is lehetővé tesznek, a dobozban megtalálható 3 különböző méretű fülpárnával személyre szabhatod a tökéletes illeszkedést. A kiegészítő fülheggyel intenzívebb mozgás esetén – Pl. futás, kerékpározás – sem kell aggódnod azon, hogy elmozdul a fülhallgató.

maxell-bass13-tws-007

Vezeték nélküli technológia

Fedezd fel a vezeték nélküli szabadságot útközben is. Hallgasd kedvenc zenéidet, kezeld hívásaidat anélkül, hogy a vezetékek megakadályoznának mozgás közben. A fülhallgató egy feltöltéssel mintegy 6 óra zenehallgatást tesz lehetővé, a töltőtokba visszahelyezve ez az idő akár 36 óráig is növelhető*.

* A zenehallgatási idő nagyban függ a tok feltöltöttségi állapotától, a zenehallgatás hangerejétől és egyéb környezeti tényezőktől.

A tok töltése

Csatlakoztasd az USB töltőkábelt a számítógéped vagy laptopod USB portjához és a töltőkábel mikro USB csatlakozóját a töltőtok hátoldalán lévő porthoz (3).
Töltés közben a LED kék színnel gyorsan villog (1). A teljes feltöltéshez kb. 4 óra szükséges. Amikor az töltőtok akkumulátora teljesen fel van töltve, a kék LED kijelző folyamatosan világít. A teljesen feltöltött töltőtok tölti a behelyezett fülhallgatókat is.

A fülhallgatók feltöltése

Töltés közben a fülhallgatókba épített piros LED világít (4). Tedd a fülhallgatókat a töltőtokba az automatikus töltéshez. A teljes feltöltéshez kb 1 óra szükséges. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve a LED kék színűre vált, kb 1 perccel később a LED kialszik.
Amikor mindkét fülhallgató teljesen fel van töltve, a töltőtok kikapcsolja a töltési funkciót, és átvált készenléti módba.

Használati útmutató

Első használat előtt töltsd fel teljesen a töltőtokot és a fülhallgatókat. A fülhallgatók automatikusan bekapcsolnak, amikor kiveszed a tokból őket. Ha esetleg mégsem kapcsolnának be, vagy nem a töltőtokből vetted ki őket, akkor nyomd meg és tarsd lenyomva a fülhallgatókön lévő bekapcsoló gombokat.

A bekapcsolás után mindkét fülhallgató automatikusan megkezdi a kapcsolódást, sikeres kapcsolódás után “Connected” hangjelzés hallható. A jobb oldali (R) fülhallgatón lévő LED váltakozva pirosan és kéken villog, a bal oldali (L) fülhallgatón pedig a LED lassan villog.

Aktiváld telefonodon, vagy egyéb eszközödön a Bluetooth funkciót, és válaszd ki a rendelkezésre álló eszközök listájából a “B13-TW” jelű eszközt. Szükség esetén írd be a “0000” jelszót a kapcsolódás véglegesítéséhez.

Mindkét fülhallgató támogatja a hanghívás funkciót, és egymástól függetlenül is használhatók.

BEJÖVŐ HÍVÁS FOGADÁSA – Nyomd meg röviden valamelyik fülhallgató bekapcsológombját.
HÍVÁS BEFEJEZÉSE – Hívás közben nyomd meg röviden a fülhallgató bekapcsológombját.
BEJÖVŐ HÍVÁS ELUTASÍTÁSA – 2 másodpercig tartsd lenyomva bármelyik fülhallgató bekapcsológombját.
ÚJRAHÍVÁS – A legutolsó szám újrahívásához nyomd meg kétszer valamelyik bekapcsológombot.

BEKAPCSOLÁS – Tarsd lenyomva 3 másodpercig mindkét fülhallgató bekapcsológombját.

ZENESZÁM LEJÁTSZÁS/SZÜNETELTETÉS – Zenelejátszáskor nyomd meg röviden a bekapcsológombot a lejátszás szüneteltetéséhez.

Viszonteladói információk